Om Cereb

Cereb hjälper privatpersoner och företag att utreda och behandla neuropsykiatriska funktionshinder. Vi är experter på psykisk ohälsa och erbjuder den högsta kompetensen som finns på marknaden.

Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen. Från den första, inledande fasen då huvudet är fullt av tankar och funderingar, genom utredning, diagnos och uppföljning.

Vi brinner för att erbjuda en välkomnande, modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet och besökarnas bästa i fokus. Alla våra metoder är forskningsbaserade och vi värderar professionalitet, utbildning och forskning mycket högt. Vi arbetar aktivt för att hela tiden ligga i framkant med den senaste utvecklingen och forskningen, bland annat genom att varje år arrangera konferenser med internationellt erkända forskare och föreläsare inom neuropsykologi och neuropsykiatri. Vi samarbetar även med flera svenska universitet samt bidrar med utbildnings- och handledningsinsatser för personalgrupper i vård, skola och omsorg.

Vi tar emot både privata patienter och företagskunder och har avtal med flera landsting för neuropsykiatriska utredningar samt medicinsk behandling enligt vårdgarantin. Dessutom har vi avtal med försäkringsbolag och omsorgsföretag för utredning, behandling, handledning och utbildning. Våra mottagningar finns i Stockholm, Göteborg och Karlstad och vi bedriver också verksamhet på konsultbasis i hela Sverige.

Varmt välkommen att kontakta oss!